VACATURES

(vanaf 16 jaar)

Nu veel van onze parttimers beginnen met een nieuw school/studiejaar, hebben wij ruimte voor nieuwe medewerkers. Je kan de gehele week bij ons werken (aantal uren in overleg), omringd door gemotiveerde collega’s die onze drukke weekenddagen graag afsluiten met veel gezelligheid! Ervaring is niet vereist; we brengen je graag de nodige kennis bij.

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:
  • Autowassen;
  • VIP-behandelingen uitvoeren.
Wat je van ons kan verwachten:
  • Een gezellig, hard werkend team van collega’s;
  • Een jong & dynamisch bedrijf: geen dag is hetzelfde;
  • Marktconform salaris;
  • Ruimte tot ontwikkeling.
Zie je dit wel zitten? Dan horen we graag van je via info@dehogevoort.nl. Of loop even binnen, ook altijd goed!

20-40 uur per week (bespreekbaar)

Wil jij expert worden op het gebied van allround autoverzorging? Precies weten hoe je een lak als nooit te voren laat stralen? Werken bij een professioneel bedrijf waar ruimte is voor ontwikkeling? Dan is dit misschien iets voor jou. We zoeken namelijk een allround medewerker om ons team compleet te maken. Laat je niet afschrikken door ‘allround’: je hoeft nog geen expert te zijn. We brengen je stap voor stap expertise bij. Ben je al een expert? Dan horen we ook graag van je!

De werkzaamheden bestaan in eerste instantie voornamelijk uit:

  • Autowassen;
  • VIP-behandelingen uitvoeren;
  • Contact met klanten onderhouden, de verkoop van diensten en het verstrekken van informatie over onze diverse behandelingen.

Gaat dit goed? Dan gaan we een stap verder. Denk hierbij aan doorgroeimogelijkheden op het gebied van polijsten, detailing & coaten. We kijken aan de hand van je eventuele ervaring welk inwerktraject het beste bij jou past. Let wel: al onze medewerkers zijn allrounders. We zoeken dus iemand die op alle gebieden inzetbaar wil zijn.

We zoeken een geduldig persoon met serieuze interesse voor ons vakgebied, vanaf 18 jaar. 

Is je interesse gewekt en zie je een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden wel zitten? Dan horen we graag van je via info@dehogevoort.nl. Of loop even binnen, ook altijd goed!

Staat jouw droombaan hier niet tussen, maar zie je die wel voor je binnen ons bedrijf? Stuur ons gerust een mail via info@dehogevoort.nl of kom even aan.