OVER ONS

Begin 2004 was het dan eindelijk zover: De Hoge Voort Zelhem was een feit! Een kaal stuk grond werd getransformeerd tot een moderne wasstraat, vergezeld door wasboxen en een grote hal met alle ruimte voor bijbehorende werkzaamheden. Zo kon het aanbod door de jaren heen steeds verder worden aangevuld. Wat begon met autowassen, reinigen en reconditioneren, werd uitgebreid met een bandenservice, klein onderhoud en spotrepair. De Hoge Voort Zelhem ontwikkelde zich tot hét adres voor allround autoverzorging met een missie: uniek zijn in kwaliteit, service en snelheid.

Toen zich in 2015 de kans voordeed om in Doetinchem een tweede vestiging te openen, was de keuze snel gemaakt. De vestiging in Zelhem was inmiddels een begrip in de omgeving en het openen van een vestiging in Doetinchem bood een mooie nieuwe uitdaging. Hoewel het dit keer ging om een bestaande wasstraat in plaats van een stuk grond, werd ook hier het nodige werk verzet. De verouderde wasstraat maakte plaats voor een gloednieuwe en het pand werd flink onder handen genomen.

Inmiddels staan er twee mooie vestigingen die uitblinken in hun core business: autowassen, reconditioneren en keramisch coaten. Daarnaast is er door de jaren heen een scala aan aanvullende diensten opgebouwd.

Hoewel er veel verandert met de jaren, blijven we trouw aan het fundament van ons bedrijf. De Hoge Voort is en blijft uniek in haar kwaliteit, service en snelheid. Samen met onze gedreven medewerkers staan we iedere dag met veel plezier voor u klaar!

Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor meer informatie over onze diensten of kom langs. We informeren u graag over de mogelijkheden, onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Heeft u opmerkingen?
Ook die horen we graag.

Bekijk hier ons ruime aanbod aan diensten